Balzam za usne – Immortella

Balzam za usne za njegovan izgled vaših usana

Balzam za usne jedan je od najpopularnijih proizvoda za njegu usana. Koža na usnama je jako tanka. Stoga zahtijeva posebnu njegu. Baš zbog toga je balzam za usne je postao jedan od najboljih sredstava u borbi protiv suhih usana. Immortella vam donosi različite vrste balzama za usne koji su dizajnirani za specifične uvjete poput visokih ili vrlo niskih temperatura. Za vas smo pripremili širokog spektra ukusa i praktičnih oblika pakiranja.
Balzam ima hranljiva, hidratantna i obrambena svojstva. Osigurava da su vaše usne lijepe, mekane i hidrirane. Neki balzami za usne također štite vaše usne od štetnog UV zračenja zahvaljujući UV filteru.

Balzam za usne – kako izabrati pravi?

Postoji puno vrsta, s mirisom ili bez mirisa, više ili manje masni, oni koji hladi usne ili ih pak grije. Koji kupiti? Iako se čini kao težak zadatak ipak ne mora biti. Tajna istaknutih usana naravno je u ružu. No prije svega potrebna je redovita njega i briga o usnama. Tek tad ruž na vašim usnama dobro izgleda. Osim balzama za usne možete koristiti i piling. Piling za usne skinut će površinski sloj te se pobrinuti da usne budu glatke. Uz redovan piling za usne za njegovane usne potreban je i balzam za usne.

Balzam za usne ih dubinski hidratizira i čini ih mekanima. Mekane i rumene usne odraz su zdravlja i ljepote. Velike vrućine i hladnoća često su najveći neprijatelj njihovom zdravlju i ljepoti. Naime, koža na usnicama je vrlo tanka i osjetljiva. Usne su dio tijela koji najčešće ostaje nezaštićen. Ljeti ih ne hidratiziramo dovoljno. Zimi kada su velike hladnoće rijetke su osobe koje prekrivaju svoje usne šalom.

ZAŠTITNI FAKTOR IGRA GLAVNU ULOGU!!!!

Svaka osoba koja koristi balzam ima svoj favorit. No pored njega sigurno koristi još neki.
No svakako postoji jedna stvar na koju uvijek treba obratiti posebnu pozornost. To je zaštitni faktor. Bez obzira na godišnje doba on je potreban. No za vrijeme ljeta on je jednostavno obavezan. Balzami za usne koji sadrže zaštitni faktor čine vaše usne njegovane, dubinski hidratizirane i daju im lijep izgled.

Grijane prostorije u kojima boravimo isušuju kožu. Vanjska hladnoća je oštećuje što se najprije primijetiti tamo gdje je koža najosjetljivija. To je naravno na usnama. S prvim naznakama ispucalosti usana, koristimo balzame koji su provjereno dobri za suhe i ispucale usne. Sve kako bi našim usnama vratilo njegovani izgled, hidratiziralo ih i učinilo ljepšim.

Immortella

Uvijek je bolje je spriječiti nego liječiti. Održavati usne njegovanima i lijepima čitavo vrijeme naš je cilj. Ako je vaša koža na usnama dehidrirana i ispucala krenite na vrijeme s korištenjem nekog od Immortella balzama. Balzam za usne Immortella dolazi u malim teglicama koje sadržavaju dovoljnu količinu balzama da vas provede kroz cijelu zimu ili ljeto. Balzami za usne u sticku su praktičniji. Stane u doslovno svaku torbicu i uvijek se može posegnuti za njime kada vam zatreba.

Immortella je domaći brend prirodne kozmetike. Immortella balzam za usne namijenjen je upravo suhoj i oštećenoj koži, koju obnavlja i hrani. Kombinacija biljnog ulja jojobe sa shea i mnago maslacima. Ovaj balzam pruža učinkovitu njegu i glavni je sastojak Immortella balzama za usne. Co2 ekstrakt nevena i eterično ulje smilja intenzivno regeneriraju kožu. Usne su nakon samo nekoliko dana korištenja nahranjene i mekane.