Weber plinski roštilj

Weber plinski roštilj na rostilji.hr

Vanjski roštilji su mnogo više od obične ploče na kojem ćete roštiljati. Roštilj na ugljen ili plinski roštilj?
Plinski roštilji postaju sve popularniji posljednjih godina. To je ponajprije zbog praktičnosti i jednostavnosti njihova korištenja. Za zagrijavanje im je potrebno svega 10 minuta. Jednostavni su za čišćenje i održavanje. Jako su izdržljivi i mogu se ostaviti vani. Uz pravilno održavanje mogu potrajati i nekoliko desetljeća.
Roštilj na ugljen također ima svoje prednosti. Ostavlja bogati i dimljeni okus u mesu. Roštilji na ugljen dosežu visoke temperature.

Današnji plinski roštilji imaju puno mogućnosti i vrlo su svestran alat za kuhanje. Na našoj web trgovini donosimo vam veliki izbor „ weber plinski roštilj “. Bilo da više volite roštilj u prirodi ili kod kuće, na raspolaganju vam je weber plinski roštilj. Proizvođači plinskih roštilja proizvode roštilje u svim veličinama. Oni mogu napraviti pravu kuhinju na otvorenom za vas! Oni koji vole prirodu i posebne prigode voljet će niz prijenosnih plinskih roštilja.

Weber Go Anywhere plinski roštilj

Ako volite izlete u prirodi, preporučujemo vam Weber Go Anywhere plinski roštilj.

Go Anywhere plinski roštilj je prijenosni roštilj savršen za roštilj u prirodi i može vas pratiti bilo gdje. Zahvaljujući svom dizajnu, neće zauzeti puno prostora i lako se uklapa u prtljažnik vašeg automobila. Odličan je za pečenje na izravnoj i neizravnoj toplini. Njegova ukupna kompaktna veličina nije baš velika. Bez obzira površina za roštilj dovoljno velika da skuha kompletni obrok (meso ili riba i par povrća) za obitelj ili nekoliko hamburgera za zabavu. S debelim loživim aluminijskim ložištima otpornim na hrđu, trajat će godinama.
Weber jamči sve dijelove cijelo desetljeće.

Weber plinski roštilj i set za roštilj

Weber plinski roštilj i set za roštilj

Set za roštilj

Uz ovaj Weber plinski roštilj, preporučujemo i set za roštilj namijenjen svima koji koriste manje kompaktne roštilje. Sastoji se od roštilja i lopatice za okretanje hrane. Imaju ergonomsko oblikovane ručke za udoban zahvat. Ručke se mogu zaključati nakon uporabe. Oba dva pribora imaju duljinu od 35 cm, što ih čini idealnim za nošenje, bilo da se radi o dnevnim putovanjima ili dužim izletima. Vanjski roštilji i set za roštilj su postali sastavni dio auto opreme.

Weber Genesis II E-310 plinski roštilj

Vanjski roštilji za one koji vole roštilj u vrtu svoje kuće. Preporučujemo veći Weber plinski roštilj. Ako vam treba malo više prostora na roštilju, nabavite Weber Genesis II E-310 plinski roštilj.
Zahvaljujući optimalnoj distribuciji topline, svaki put je zajamčen bogat i jedinstven okus pečenja – linija Genesis II novi je standard za plinsko pečenje!

GenesisII-E310

GenesisII-E310

Volimo nekoliko njegovih dizajnerskih značajki:

Plinski roštilj Genesis II E-310 GBS je roštilj s tri plamenika, ima sve: visoko efikasni sustav roštilja s električnim paljenjem, moćne plamenike od nehrđajućeg čelika, kompatibilnost s termometrom iGrill3 i rešetke od lijevanog željeza za lijevano željezo i porculanske obloge GBS.

Šipke za aromatizaciju – Weberov patentirani sustav sklopivih metalnih traka koje prekrivaju plamenike. Izbjegavaju plamen i daju aromu s roštilja jer na njih kapljaju sokovi i masti iz mesa. Sve kapljice mesnog soka koje ne pretvore Flavorizer Bars šipke u paru usmjeravaju se dalje od plamenika u jednokratni sabirni spremnik smješten u spremniku za hvatanje ispod bojlera, koji po potrebi mijenjate.

Serija Genesis II

Serija plinskih roštilja Genesis II odgovara svakom načinu života. Izdvajaju se izuzetnim značajkama, tako da snaga i praktičnost nikada neće ovisiti o broju ljudi kojima pripremate hranu. Porculanski poklopac i bočni jastučići od nehrđajućeg čelika čine grill otporan na vremenske uvjete i lako se čisti.

Također, ovaj roštilj ima ugrađeni termometar u poklopcu roštilja za praćenje temperature hrane tijekom pečenja. Pored toga, svi modeli serije Genesis II osmišljeni su za upotrebu Bluetooth iGrill3 bežičnog termometra putem besplatne mobilne aplikacije iGrill.

Genesis II serija predstavlja novu generaciju plinskih roštilja s brojnim novitetima ugrađenim u savršen dizajn. Te promjene uključuju GS4 multifunkcionalni sustav za pečenje, skraćenica za nadogradnju četiri komponente: paljenje u jednom pokretu, novi plamenici visokog učinka koji optimalno raspoređuju toplinu na površini roštilja, modernizirani aroma za aromatizaciju koji štite plamenike od masnoće i hrane daju poseban dimljeni miris i novi sustav odvodnje masti.

Za razliku od prethodnog modela (2017/2018), ovaj model roštilja ima profile od nehrđajućeg čelika Flavorizer Bars, podignute radne police, podignuto kućište i nema preklopni bočni stol s lijeve strane.

Na plinskom roštilju možete kuhati na mnogo različitih načina. Vanjski roštilji mogu biti sa izravnim i neizravnim plamenom. Metodom izravnog plamena hranu pečete izravno na vatri. Kada koristite neizravni plamen, hrana se kuha pomoću topline bez dodira s plamenom.

Za koji god se vanjski roštilj odlučili iz naše ponude plinskih roštilja sigurno će te uživati u kuhanju.